Aplikacion i Shitjes për Novo Nordisk Europë

Novo Nordisk Europe zgjodhi SPRIGS për të zhvilluar një aplikacion për të gjitha vendet e BE-së që bën të mundur që përfaqësuesit e Mjekësisë të bëjnë porosi në kohë reale dhe siguron që porositë të përpunohen automatikisht për dërgim në praktikat e tyre mjeksore.

Eerste Kamer 360⁰ Tour Virtual

SPRIGS zhvilloi një Tur Virtual 360⁰ për Senatin e Shteteve të Përgjithshme. Për shkak të rinovimit të planifikuar të Binnenhof, dhomat dhe sallat e Senatit nuk do të jenë të arritshme për mjaft kohë. Ky turne virtual ju tregon përreth.

No place for sex trafficking

Trafikimi i seksit ndodh kudo në botë, edhe pse shumë njerëz mendojnë se shfrytëzimi seksual zhvillohet kryesisht në vendet e varfra / të pazhvilluara. Për shembull, në Holandë, legalizimi i prostitucionit krijon një mjedis të sigurt për njerëzit që zgjedhin lirisht të bëhen punëtorë seksi. Sidoqoftë, shumica e punëtorëve të seksit shfrytëzohen nga trafikantët (të njohur edhe si ‘pimpë’ ose ‘djem dashurues’) dhe / ose organizata më të mëdha kriminale, të cilët fitojnë shuma të mëdha parash nga këto shkelje të rënda të të drejtave të njeriut.

Feadship

Ka jahte dhe pastaj ka Feadships. SPRIGS zhvilloi një mjet interaktiv për shfaqjet e jahteve në të gjithë botën ku paraqitet Feadship.

Airborne Stories

Vendosni veshët dhe ndiqni rrugën e dëgjimit përmes qendrës së Arnhem. Dëgjoni histori emocionuese rreth Betejës së famshme të vitit 1944. Çfarë shihni tani, dhe si ishte atëherë? Ju mund ta provoni Betejën për të rinjtë, si një qytetar i Arnhem-it ose si ushtarakë (Anglezë dhe Gjermanë). Aplikacioni punon me GPS, nga vendndodhja në vendndodhjen që tërhiqeni në histori. Shikoni Betejën e Arnhem ndryshe ... duke dëgjuar!

Zonnepanelendelen Mockup

Panelet Solare

Dielli na jep çdo orë më shumë energji sesa përdorim në një vit në tokë. Ky aplikacion në iPhone ju lejon të shihni në kohë reale energjinë e gjeneruar nga panelet tuaja diellore.

Creative Cowboys Films Mockup

Creative Cowboys Films

Creative Cowboy Films, një transmetues mediatik i ri global në film dhe botime, me shikues në të gjithë globin, bëjnë dokumentarë dhe botojnë bloge, libra elektronikë dhe revista elektronike në lidhje me artin dhe kulturën dhe natyrën. Creative Cowboy Films punojnë në disa nga vendet më të largëta në tokë dhe me disa nga artistët më të rëndësishëm dhe më të veqantë në botë.

Project Network Mockup

Project Network

Reframing Studio u nominua për Dutch Design Awards për Project Network, SPRIGS ndërtoi aplikacionin iOS, Android dhe strukturën backend. Mirëmbajtja e rrjetit tuaj social ndonjëherë kërkon pak përpjekje shtesë. Project Network ju sfidon të merrni pjesë dhe të jeni aktiv me një numër njerëzish në rrjetin tuaj shoqëror.

Sailum Mockup

Sailum

Përmes Sailum, ju mund të kontaktoni me marinarë të tjerë dhe të merrni me qira varkën e tyre, të jepni me qira anijen tuaj ose të ndërroni përkohësisht anije! Kjo u ofron të gjithëve mundësinë për të patur një pushim unik, me kosto të ulët: anëtarët me një anije mund të provojnë diçka tjetër ose të fitojnë ca para në anijen e tyre, anëtarët pa një anije mund të marrin me qira anije unike në vende të mahnitshme. Sailum ju ofron mundësinë të kontaktoni me të tjerët dhe të shikoni varkat dhe aftësitë e tyre, duke ofruar një mënyrë të sigurtë dhe miqësore për të shkëmbyer anije. Së bashku me Sailum ju po hapni një botë krejt të re të përvojave të lundrimit!

Allard Pierson

Në Allard Pierson, koleksionet e Universitetit të Amsterdamit ndahen me publikun dhe shkencën.

Nga antikitetet Egjiptiane në atlaset Blaeu dhe nga dorëshkrimet mesjetare te dizajni grafik i sotëm.

Verhuisdieren Mockup

Verhuisdieren

Qëllimi i fondacionit është të kujdeset për vendosjen e kafshëve shtëpiake në shtëpi të reja. Gjithashtu, ofron ndihmë për gjetjen e njerëzve që mund të kujdesen për kafshët shtëpiake në mënyrë që kafshët të qëndrojnë në shtëpinë e tyre origjinale. Fondacioni përpiqet të arrijë qëllimin e tij duke përdorur një model unik të përzgjedhjes për të gjetur zgjedhjen e duhur për kafshën që ka nevojë për një shtëpi të re.

Emoreco Mockup

Emoreco

EmoReco është një projekt që SPRIGS zhvilloi së bashku me Universitetin e Amsterdamit. Është një aplikacion që i ndihmon njerëzit të trajnojnë aftësitë e tyre në njohjen e emocioneve. Është poashtu një mënyrë argëtuese dhe e thjeshtë për të provuar veten dhe për të stërvitur veten në njohjen e emocioneve. Aplikacioni gjithashtu ofron informacion shtesë në lidhje me emocionet dhe zhvillimin e tyre.

LACO Mockup

LACO

Webfaqe e optimizuar për SEO së bashku me NEWCRAFT dhe S&D Interactive Media

SPRIGS ndërtuan një faqe në internet të optimizuar për SEO së bashku me NEWCRAFT dhe S&D Interactive Media. LACO tani renditet në numrin një në 75 rezultate kërkimi dhe është në 5 më të mirët me 225 rezultate të tjera në Google. Tani Laco e tejkalon konkurrencën dukshëm.

Tellart

Tellart krijon objekte interaktive, hapësira gjithëpërfshirëse dhe përvoja dixhitale për brendet, muzetë dhe ndërmarrjet multi-kombëtare.