SEO

Softueri si Shërbim

TRANSFORMIMI DIXHITAL

Inovacioni mund të jetë kuptimplotë dhe i suksesshëm vetëm nëse punojmë së bashku me përdoruesit tuaj, palët e interesit dhe ekspertët e brendshëm. Kudo që është e mundur, ne i bëjmë gjërat të prekshme dhe të testueshme. Për të lehtësuar dialogun, ne i bëjmë gjërat abstrakte sa më konkrete die më të qarta, dhe testojmë supozimet. Ne bashkohemi, krijojmë dhe testojmë në cikle përsëritëse. Dhe shikojmë se ku mund të mësojmë, në mënyrë që të shkojmë më tej. Rezultati është një transformim dixhital.

ZHVILLIMI I WEB

Përvoja jonë me ekranet e vogla është shumë e dobishme në një botë ku trafiku më i madh i internetit është mobil. SPRIGS ndërtojnë faqe të përgjegjshme dhe të përshtatshme që performojnë me zgjuarsi në desktop dhe celular, me të njejtat shërbime të fuqishme të strukturës në prapavijë që ne përdorim për aplikacionet tona.

ZHVILLIMI MOBILE

Nga mijëvjeçarët e deri tek klientët e biznesit – celulari është për të gjithë. Ekipi ynë i vlerësuar me çmime për zhvillimin në platforma celulare, ka zhvilluar të gjitha llojet e mjeteve dixhitale, aplikacione për të matur rendimentin e paneleve diellorë, që ju mësojnë se si të njihni emocionet ose të bashkoni punonjësit tuaj në një mënyrë efikase. Ne krijojmë zgjidhje dixhitale inteligjente që funksionojnë për përdoruesit e celularëve.