SPRIGS_

krijo, përjeto, evolo

Rreth Nesh

SPRIGS është një ekip ekspertësh multidisiplinar, të produkteve dixhital të përqendruar në markë, dizajn UI / UX, zhvillim të mobile dhe ueb aplikacioneve. Ne punojmë së bashku me departamentet e dizajnit, zhvillimit dhe marketingut të start-up-eve dhe agjensive të dizajnit, si dhe kompanive ndërkombëtare. Ne operojmë nga tre lokacione të ndryshme dhe jemi një ekip prej 14 personash. Ne punojmë vetëm me disa klientë në të njëjtën kohë.

Në mënyrën e duhur

Ne kemi ide të qarta në lidhje me dizajnin dhe eksperiencën e përdoruesit. Një produkt i mirë është i suksesshëm kur është i qartë, logjik dhe i konsekuent, dhe siguron eksperiencën më të mirë për përdoruesin. SPRIGS ndihmojnë për të krijuar dizajne të ndërveprimit të zgjuar dhe vizuale mbresëlënëse.

Qëllimi ynë është që ju të jeni të suksesshëm me punën tonë.

SPRIGS ndërtojnë dhe dizajnojnë aplikacione me performancë të lartë si për web ashtu edhe për celulare. Ne zhvillojmë struktura mbrapa të shkallëzueshme, pamje të qarta për faqet e internetit dhe aplikacione mobile me shumë platforma, të lidhura nga API të përshtatura. Ne kemi një program trajnimi intensiv që tërheq talente të larta që mund të zhvillojnë aftësitë e tyre me ne.

Qëllimi ynë është që punonjësit tanë të jenë të suksesshëm.

Dëshironi të punojmë së bashku?

Kënaqësia është e jona.

Na kontaktoni